(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski/varastotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

Trukkikuskia/varastotyöntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka kesto on aluksi heinäkuuhun 2020 asti. Jatko tämän jälkeen on myös mahdollinen. 

Toivomme sinulta:

-Vastapainotrukin ajotaitoa

-Logistiikka-alan koulutusta

-Hyvää englanninkielentaitoa varastojärjestelmän hallitsemiseksi

-Oma auto välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi

-Energinen ja omatoiminen työasenne on tärkeää

Työnkuva koostuu tavaran purkamisesta ja lastaamisesta. Vastapainotrukilla ajaminen on tärkein työtehtäväsi, joten hallitsethan sen! Trukkikortti katsotaan eduksi.

Työaika on 7:00-15:30 ja palkkaus teknologiateollisuuden tes.

Laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta, haastattelemme hakijoita hakuajan aikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.