(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Tammer Brands Oy:lle trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnan Moreenissa ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa. Haemme kokemuksen omaavia pitkäaikaisia motivoituneita työntekijöitä. Jos tönari on tuttu, tai olet ajanut kapeakäytävätrukkia, saatat olla etsimämme henkilö!

Trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta ei kuitenkaan välttämätön. Jos muuten olet toiminut laitteiden ja kulkupelien kanssa ja olet tarkka, perehdytämme sinut tehtävään. Sinulla tulee olla valmius tehdä myös muita varaston tehtäviä. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Arvostamme reipasta asennetta ja sitä, että tulet hyvin toimeen tiimin kanssa.

Tarjoamme mukavan ja modernin työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus pitkäaikaseen työhön etenemismahdollisuuksineen.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos olet täysi-ikäinen ja tunnistit hakutekstistä itsesi, laita hakemus tulemaan. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.
Tee hakemus www.sihti.fi sivujen kautta!