(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Kiinnostaako sinua tuotanto-ja varastoalan työ metalliteollisuudessa? Pidätkö ratin takana istumisesta? Olisiko tämä työ sinua varten?

Etsimme nyt TRUKKIKUSKIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen alumiiniteollisuusalan asiakkaallemme Alajärvelle.

Työssäsi vastaat alumiinituotteiden kuljetuksista ja varastoinnista tehdasalueella. Työ saattaa sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa trukki- ja koneenajotaitoa. Myös aikaisempi työelämän kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation tuotantolaitoksen nopeatempoista fyysistä työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa trukkikorttia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkiaamuihin. Palkkaus muodostuu metalliteollisuusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Tiesitkö, että meillä on tarjolla hyvää työtä? - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi