(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2017
Kiinnostaako sinua tuotanto-ja varastoalan työ hyvillä työajoilla?

Etsimme nyt TRUKKIKUSKIA määräaikaiseen työsuhteeseen pahvituotteiden suunnittelu-, jalostus- ja logistiikkaratkaisuihin erikoistuneelle asiakkaallemme Kirkkonummen Veikkolaan.

Työssäsi vastaat pahvituotteiden materiaalikuljetuksista ja täydennyksistä tuotantolinjastollasi. Toimit itsenäisesti, täydentäen pahvia riittävän määrän oman tuotantolinjasi tarpeisiin. Työ saattaa sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa trukki- ja koneenajotaitoa. Myös aikaisempi työelämän kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation tuotantolaitoksen nopeatempoista fyysistä työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi ainakin 31.12.2017 asti. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-18 välille. Palkkaus muodostuu pahvi-ja paperinjalostusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.