(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme trukkikuskia kokopäiväiseen työsuhteeseen.
Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Toivomme hakijoilta pidempiaikaisempaa kokemusta erilaisista trukeista ja tottumusta käsitellä painaviakin kappaleita trukilla. Lisäksi rekkojen lastaus ja purku pitäisi olla tuttua.

Kokemustaustan lisäksi arvostamme erityisesti oikeaa asennetta, halua kehittyä työssä sekä fyysistä kuntoa.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun 6kk:n määräaikaisuus henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen on optio siirtyä suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.