(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski Veikkolaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Kiinnostaako sinua tuotanto-ja varastoalan työ hyvillä työajoilla?

Etsimme nyt TRUKKIKUSKIA määräaikaiseen työsuhteeseen pahvituotteiden suunnittelu-, jalostus- ja logistiikkaratkaisuihin erikoistuneelle asiakkaallemme Kirkkonummen Veikkolaan.

Työssäsi vastaat pahvituotteiden materiaalikuljetuksista ja täydennyksistä tuotantolinjastollasi. Toimit itsenäisesti täydentäen pahvia riittävän määrän oman tuotantolinjasi tarpeisiin. Työ saattaa sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa trukki- ja koneenajotaitoa. Myös aikaisempi työelämän kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation tuotantolaitoksen nopeatempoista fyysistä työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi ainakin kesäkuulle asti. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8 - 18 väliselle ajalle. Työtä tehdään siis 4 päivänä viikossa, 10 tuntia/päivä. Palkkaus muodostuu pahvi-ja paperinjalostusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi