Trukkikuski Veikkolaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Kiinnostaako sinua tuotanto-ja varastoalan työ hyvillä työajoilla?

Etsimme nyt TRUKKIKUSKIA määräaikaiseen työsuhteeseen pahvituotteiden suunnittelu-, jalostus- ja logistiikkaratkaisuihin erikoistuneelle asiakkaallemme Kirkkonummen Veikkolaan.

Työssäsi vastaat pahvituotteiden materiaalikuljetuksista ja täydennyksistä tuotantolinjastollasi. Toimit itsenäisesti täydentäen pahvia riittävän määrän oman tuotantolinjasi tarpeisiin. Työ saattaa sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa trukki- ja koneenajotaitoa. Myös aikaisempi työelämän kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation tuotantolaitoksen nopeatempoista fyysistä työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi ainakin kesäkuulle asti. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8 - 18 väliselle ajalle. Työtä tehdään siis 4 päivänä viikossa, 10 tuntia/päivä. Palkkaus muodostuu pahvi-ja paperinjalostusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1094895
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Vihti