(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski uuteen logistiikkakeskukseen
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Oletko kiinnostunut trukkityöskentelystä? Etsikö itsellesi vakituista työsuhdetta ja työpaikkaa, jossa töitä voi tehdä rennossa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä?

Haemme nyt Vantaan Viinikkalaan Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun juuri valmistuneeseen logistiikkakeskukseen työntömastotrukinkuljettajia. Voit olla kokenut konkari tai sitten trukkityöskentelystä kiinnostunut vielä varastoalalla aloitteleva henkilö. Konkarit voivat aloittaa työskentelyn suoraan ja uusille tulevaisuuden trukkikuskeille voimme tarjota koulutuksen työntömastotrukin käyttöön, ennen varsinaisten töiden aloitusta.

Osa trukkikuskeista työskentelee sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä työympäristössä ja osa puolestaan pakkasessa (noin -20 astetta). Aloitus työssä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa.

Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Logistiikkakeskus on uusi ja varsinkin näin käynnistysvaiheessa toivomme kaikilta työntekijöiltä erityisesti joustavuutta. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tähän voidaan tarvittaessa myös järjestää koulutus.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, huikeat työkaverit ja mahdollisuuden päästä luomaan työpaikasta juuri oman näköisesi. Koska logistiikkakeskus valmistui vasta, on työympäristö erittäin siisti sekä viihtyisä ja työvälineet moderneja.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, hae pian! Aloitamme haastattelut tehtävään heti.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be