(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski teollisuuden sisäiseen keräilyyn ja hyllytykseen
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme Metso Oyj:lle tuotannon tukitoiminnoissa tapahtuvaan keräilyyn ja varastotehtäviin kahta trukkikuskia 2-vuorotyöhön aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Metson Hakkilan venttiilitehtaalla yrityksen sisäisessä logistiikassa keräily- ja hyllytystehtävissä. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja kerättävien/hyllytettävien kappaleiden koot vaihtelevat pienistä aina useamman tonnin painoisiin kappaleisiin.

Sinulla on tehtävään sopiva ammatillinen logistiikka puolen kokemus. Sinulta odotamme erinomaisen motivaation ja oppimiskyvyn lisäksi positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys.

Jos olet valmis mahdollisesti sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluat aidosti kehittyä alan ammattilaiseksi, niin tällaista paikkaa ei usein ole tarjolla. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi 1-2 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen, sekä mahdollisuuden pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Trukkikortti