(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokialla sijaitsevalle teollisuuden asiakkaallemme trukkikuskia.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia sisälogistiikan tehtäviä, kuten tuotteiden kuljettaminen tehdasalueella, järjestely lastausalueella sekä rekkojen pakkaaminen ja purkaminen. Työssä käytetään pääosin vastapainotrukkia sekä traktoria.

Toivomme, että hakijalle olisi kertynyt jo kokemusta trukilla ajamisesta. Trukkikortti ei ole välttämätön, työssä koulutettaan tarvittaessa. Lisäksi toivomme reipasta asennetta, ahkeraa työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä intoa oppia uutta. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Lisäksi valitulla henkillöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa se työsuhteen alussa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on alustavasti ainakin syksyyn asti. Jatko on myös tämän jälkeen mahdollista.  Kyseessä on vuorotyö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi , kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 355 7733 tai anna.virtanen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.