(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski / Kuivaamon hoitaja
Vagomet Oy | Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Imex Wood on vuonna 2000 toimintansa aloittanut perheyritys Nastolassa. Toimintamme pohjaa vaneritehtaiden sivutuotteena syntyvän sydänkuusen mekaaniseen jatkojalostamiseen. Tarjoamme tuotteita kotimaahan sekä vientimarkkinoille esimerkiksi puu- ja pakkausteollisuudelle. Tuotteemme ovat pienidimensioiset asiakaskohtaisesti valmistetut sahatavarat erinäisiin käyttötarkoituksiin. Lue lisää osoitteesta www.imexwood.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Imex Wood Oy:lle Trukkikuskia / Kuivaamon hoitajaa.

Työskentelet puu- ja pakkausteollisuuden tuotantoympäristössä ja työtehtäviisi kuuluvat tavaroiden lastaus ja siirto, varaston ylläpito, puutavarakuivaamon käyttö sekä muut monipuoliset tehtävät. Tehtävässä toimiminen edellyttää aiempaa kokemusta isolla trukilla ajosta sekä kuivaamon käytöstä.

Toivomme, että sinulla on runsaasti tuntemusta koneista sekä huoltokokemusta. Myös puutavaran kuivaamokoulutuksesta on hyötyä tulevassa työtehtävässäsi. Ennen kaikkea olet reipas ja oma-aloitteinen tekijä.

Työtä tehdään vuoroissa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on noin 6 kk:n mittainen määräaikainen, kokoaikainen työprojekti. Tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä Imex Woodille vakituisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-koordinaattori Niina Mustasalo niina.mustasalo@go-on.fi, puh. 044 029 4444.