(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski elintarvikevarastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Hei sinä tönäri-ammattilainen! Tarvitsemme juuri sinut täydentämään huikeaa tiimiämme! Tarjoamme sinulle vakituisen työsopimuksen mielenkiintoisessa työympäristössä!

Etsimme asiakkaamme kylmävarastoon (+2C) Vantaan Viinikkalaan kokenutta työntömastotrukinkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on vakituinen ja työtunnit ovat viikkotasolla 37,5 h/vko. Töitä tehdään arkisin klo 6-23 välillä ja lauantaisin klo 8-18 välillä. Päätehtävänä on keruupaikkojen täyttö sekä hyllytys työntömastotrukilla.

Edellytämme hakijoiltamme sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä kokemusta työntömastotrukilla työskentelystä. Lisäksi toivomme hakijoilta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta. Vastineeksi tarjoamme sinulle työpaikan kasvavassa ja monikulttuurisessa yrityksessä. Ja Baronan henkilöstöedut kuuluvat tietenkin pakettiin!

Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikka-alan kokemusvuosista riippuen 11,58-13,26 €/h ja lisäksi maksamme viileälisän +7% palkan päälle sekä ilta- ja viikonloppulisät. Aloitus työssä on mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi heti. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä!

Ps. Tsekkaathan myös videon työntömastotrukinkuljettajan työstä: https://www.youtube.com/watch?v=ZUjQxL6FzZo

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!