(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuski, Aurajoki Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

                                 


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt trukkikuskia Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Aurajoki Oy:lle. 

Asiakasyrityksemme Aurajoki Oy on perustettu vuonna 1967. Aurajoki kehittää ja tuottaa taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluja asiakkailleen Itämeren markkina-alueella. Palvelukokonaisuus sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Aurajoki Oy:n trukkikuskilla tulee olla asenne kohdallaan ja kiinnostusta tehdä monipuolisia työtehtäviä.

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • saapuvan tavaran vastaanotto, tilausten käsittely sekä lähtevän tavaran lastaaminen
  • sisäinen logistiikka (mm. varaston järjestely, tilausten vienti linjoille sekä hyllytys)
  • yhteistyö työnjohdon, lähettämön sekä tilausten käsittelyn kanssa.

Kokemus alalta ei ole kaikki kaikessa vaan se, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat tehdä pitkäjänteisesti töitä.  

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen, monipuolisen sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Vaatimuksena on työturvallisuuskortti ja arvostamme aikaisempaa kokemusta trukinajosta. Työ on päivätyötä (7-15.30).

Mikäli koet olevasi etsimämme trukkikuski, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja sen jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua Aurajoki Oy:n omille palkkalistoille pitkään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Petra Kaitonen (p. 050-4752050).

 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.