(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuskeja Vantaalle
Barona Varastopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Etsimme työntömastotrukinkuljettajia Barona Varastopalvelut Oy:n kolmeen eri toimipisteeseen Vantaalle. Oletko sinä uusi lisä tiimiimme?

Miltä työpäiväsi näyttää?

Työtehtävä on pääsääntöisesti hyllytystä, eli kuljetat saapuvan tavaran vastaanotosta hyllyihin. Toivomme että pystyt tekemään tarvittaessa myös muita varastotehtäviä, kuten työntömastotrukilla tehtävää keräilyä. Toimipisteemme ovat lämpimiä varastoja, joissa hyllykorkeus vaihtelee 6-8 metrin välillä. Tuotteet vaihtelevat proteiinijauheista isompaan rakennuslaattaan, mutta hyvällä peruskunnolla pärjää tässä tehtävässä varmasti. Työntömastotrukinkuljettajamme työskentelevät arkisin päivävuorossa klo 8-16, mutta toivomme että satunnaisen tarpeen vaatiessa pystyt joustamaan myös iltavuoroon.

Kaikki toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, eli voit työskennellä joko Jumbon vieressä osoitteessa Ansatie 5, Hakkilassa osoitteessa Honkanummentie 13 sekä Tikkurilassa osoitteessa Tikkurilantie 141. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti yhdessä kohteessa, mutta arvostamme kovasti, jos pääset tarvittaessa liikahtamaan kaikkiin näihin osoitteisiin.

Oletko meidän tekijämme?

Tiimimme on kirjava joukko logistiikka-alan ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää innostus varastotehtäviä kohtaan sekä tehokas ote työhön. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta työntömastotrukista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tarjoamme sinulle suoraan vakituisen sekä kokoaikaisen työsuhteen, mutta voit jättää hakemuksen, vaikka olisit käytettävissä pelkästään kesän loppuunkin. Voit aloittaa tehtävässä heti, kuitenkin viimeistään kesäkuun aikana. Jos innostuit niin hakemus kannattaa jättää heti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!