(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuskeja päivävuoroon
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Pysyykö sinulla työntömastotrukki hanskassa? Siinä tapauksessa tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen päivävuorossa.

Etsimme asiakkaallemme kahta työntömastotrukkikuskia vakituisiin työsuhteisiin. Varasto sijaitsee Hakkilassa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 vuorossa, mutta toivomme sinun pystyvän tekemään myös klo 10-18 vuoroa satunnaisesti. Työ tehdään arkisin, eli viikonloput ovat vapaat. Tehtävässä voi aloittaa heti, kuitenkin viimeistään syyskuun aikana.

Kyseessä on lämmin varasto, jossa työntekijöitä on noin kolmekymmentä kappaletta. Tuotteet vaihtelevat asiakkuuden mukaan öljyistä rakennusalan tarvikkeisiin. Pääsääntöinen työtehtäväsi on keräily työntömastotrukkia sekä pda-laitetta apuna käyttäen, mutta tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu myös hyllytys sekä aktiivipaikkojen täyttö. Työntömastotrukin lisäksi tulet käyttämään myöskin lavansiirtovaunua. Etsimme tähän oma-aloitteista henkilöä, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta työntömastotrukista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen päivävuorossa mukavien tehtävien parissa. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.