(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuljettaja/Logistiikkatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Etsimme TRUKKIKULJETTAJAA/LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Järvenpäähän.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluvat mm. Kalmar 20T -trukin käyttö, moduulivaraston ylläpito, rekkojen lastaus/purku, lopputarkastukseen saapuvien moduulien hallinnointi, pohjakartan päivittäminen sekä Rental -järjestelmän ylläpito. Lisäksi vastaat varaston seurannasta, inventaarioista, siisteydestä ja työturvallisuudesta. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 6–17.30 välillä, ja kyseessä on 6 kk:n määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä Tilaajan työsuhteeseen. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja työtä tehdään asiakaskohteessamme Cramo Adapteo Oy:llä Järvenpäässä.

Sinulla on trukkikortti ja vähintään vuoden verran kokemusta isolla trukilla operoinnista, etenkin Kalmar 20T -käyttökokemus katsotaan eduksesi. Lisäksi työssä vaaditaan työturvallisuuskortti. Tulityökortti, ensiapukoulutus ja etenkin Rental -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon edut sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin.

Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 15.4.2020. Hakemusten käsittelyn aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana, ja paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -