(Poistunut julkaisusta)

Trukkikuljettaja, 4 hlöä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle

trukkikuskia / logistiikkatyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily ja toimitus linjastolle trukilla, tuotteiden pakkaaminen kuorma-autoon/rekkaan sekä muut työnantajan osoittamat logistiikan työtehtävät.

Toivomme, että hakijalle olisi kertynyt jo kokemusta trukin ajamisesta, trukkikortti ei ole välttämätön. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme reipasta ja aktiivista työotetta. Työ on 2-vuorotyötä ja työpaikalle pääsee kulkemaan Tampereelta myös julkisilla kulkuvälineillä.

Tehtävä on määräaikainen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät syksyn rengassesongin ajan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut heti, joten haethan tehtävää pikaisesti.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.