(Poistunut julkaisusta)

Trukkiasentaja
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 900 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 330 milj. euroa.

Haemme nyt Sipoon logistiikkakeskusten trukkihuoltoon

TRUKKIASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään neljän hengen asentajatiimissä, jonka vastuulla on trukkien huollot ja korjaukset Sipoon päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskuksissa. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu muita korjaamoihin liittyviä työtehtäviä ja tarvittaessa osallistut myös muihin logistiikkakeskuksen työtehtäviin.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tietoa ja taitoa työkoneiden hydrauliikasta ja sähköistä, sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi edellytämme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Tehtävässä tarvitset aktiivista, rohkeaa ja joustavaa asennetta sekä aktiivista kehittämisotetta. Odotamme, että sinulla on autonasentajan-, raskaskoneasentajan, koneasentajan tai sähköasentajan koulutustausta, sekä hallitset tietotekniikan perusteet.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmassa logistiikkakeskuksessa, mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtäväkentän sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja siinä on liukuva työaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa kalustopäällikkö Pasi Paakkinen, puh. 010 76 87 474, puhelinaika 20.2.2018 klo 9-11 ja 22.2.2018 klo 14-16.

Täytä sähköinen hakemus viimeistään ma 26.2.2018