(Poistunut julkaisusta)

Trukkiasentaja vakkarihommiin!
Finnsiirto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Finnsiirto Oy
Finnsiirto Oy tunnetaan luotettavana ja ammattitason trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutalona. Myynnin lisäksi olemme alamme suurimpia vuokra- ja huoltoyrityksiä Suomessa. Pitkä kokemuksemme trukki- ja varastokonealasta tekee meistä vahvan ja arvostetun yhteiskumppanin Sinulle, joka tarvitset nopeaa ja monipuolista palvelua – pienistä tarpeista suuriin kokonaisuuksiin. Huollamme kaikki trukkimerkit sekä muut työkoneet ja myymme varaosia ja lisävarusteita erittäin kattavasti.
Toimenkuva
Finnsiirto Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen kahta trukkiasentajaa Liedon korjaamolleen. Työtä tehdään arkisin klo 8-16.
Odotamme sinulta
Voit olla alan supermies, noviisi tai siltä väliltä. Tärkeintä on, että olet pyörinyt polttomoottoreiden parissa kädet rasvassa ennenkin.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle:

-vakituisen työpaikan
-Kilpailukykyisen palkan
-Loistavat työkaverit ja työympäristön
-Mahdollisuuden kehittyä alalla
Koulutus ja työkokemus
Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi autonasentaja tai mekaanikko. Alan koulutusta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla, vaan olet voinut hankkia osaamisesi myös kokemuksen kautta.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit paikasta, laita sähköinen hakemus tulemaan osoitteessa vmp.fi. Kutsumme tekijöitä haastatteluun jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.01.2019 mennessä.