(Poistunut julkaisusta)

Trukkiasentaja, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä trukkiasentajaa asiakasyrityksellemme.

Asiakasyrityksemme varasto/toimitilat sijaitsevat Helsinki-Vantaalla, mutta työ sisältää matkustamista pk-seudun alueella.

Trukkiasentajana sinulla on tekniikan tuntemusta ja huoltokokemusta trukkien/muiden työkoneiden parissa. Olet mahdollisesti koulutukseltasi raskaan kaluston asentaja tai automekaanikko.

Hakemamme asentaja on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelutaitoinen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. 

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työn, mukavat työtoverit, sekä palkkauksen sopimuksen mukaan / osaamisen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Elisa Seppälä, elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.