(Poistunut julkaisusta)

Trukkiasentaja Etelä-Suomen Trukkipalvelu Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018Työn kuvaus:
  Etelä-Suomen Trukkipalvelu Oy huoltaa ja korjaa kaikkia trukkimerkkejä Uudenmaan alueella. Lisäksi palveluun kuuluu trukki- ja varaosamyynti, sekä trukkiakut ja varaajat. Huoltoauto on varustettu kaikilla tarvittavilla korjaamotyökaluilla ja voiteluaineilla, joten asiakas voi vain soittaa niin huoltoauto tulee paikalle. Oma varaosamyynti ja laaja yhteystyöverkosto takaa asiakkaalle edulliset hinnat ja nopean toimituksen.
 
Asiakkaamme Etelä-Suomen Trukkipalvelu Oy etsii joukkoonsa kokemusta omaavaa
TRUKKIASENTAJAA
 
Etsimämme henkilö on jo kerryttänyt jonkin verran alan työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta, voit olla valmistunut esimerkiksi ajoneuvo- tai raskaan kaluston asentajaksi. Kattavan perehdytyksen jälkeen, työntekijältä odotetaan itsenäistä työskentelyä. Tehtävässä huolletaan ja korjataan trukkeja asiakkaiden toimitiloissa, joten valitulta henkilöltä vaaditaan asiakaspalvelu alttiutta. Sujuva suomen kielen taito on vaatimuksena, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Päivittäisessä työssä tarvitaan tietokonetta, joten perustaidot on hyvä olla ajan tasalla. Ajokortti on pakollinen, sillä käytössäsi on yrityksen huoltoauto.
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus keskustella jatkosta määräaikaisen (12 kk) työsopimuksen päätyttyä. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle myös lounas-sekä puhelinedun.  Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi tai ole rohkeasti yhteydessä. Lisätietoja antaa Anne Savela, 040-7180132 tai anne.savela@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Trukkiasentaja


Sijainti:  NURMIJÄRVI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anne Savela


Toimipaikka:  Hyvinkää