(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettajia Vantaalle
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme Vantaalle

TRUKINKULJETTAJIA

Työ on pääsääntöisesti trukkityötä, enimmäkseen vastapainotrukilla rekkojen purkua ja lastausta sekä varastosiirtoja.
Työt tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa vuoroviikoin, mutta valmius yötyöhön on eduksesi. Vaikka työ on pääsääntöisesti tavaroiden liikuttamista koneilla, niin omaathan valmiuden tehdä myös fyysistä työtä tilanteen niin vaatiessa.
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta logistiikka-alalta ja eritoten vastapainotrukilla työskentelystä. Myös muidenkin trukkien käyttökokemus on eduksesi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.