Trukinkuljettaja/Versowood Heinola
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

TOIMENKUVA

Haemme Versowood Oy:lle TRUKINKULJETTAJAA. Työ alkaa Eezy VMP Lahden kautta mutta asiakkaamme on valmis vakinaistamaan hyvän tekijän 6kk työsuhteen jälkeen. Työnsuorituspaikkana Versowood Heinola. Työtä tehdään isoilla trukeilla ja siirrettävä tavara on pitkää tai muuten isoa. Työtä tehdään vuoroissa.

ODOTAMME SINULTA

Toivomme sinulta: - kokemusta vastaavasta työstä - joustavuutta ja motivoitunutta hyvää asennetta - valmius vuorotyöhön - sujuvaa suomenkielentaitoa

MUUT TIEDOT

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Huomioithan että tiedustelut tätä paikkaa koskien vain Eezy VMP Lahden toimistolta. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot