(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja/Versowood Heinola
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Versowood Oy
Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla

Toimenkuva
Haemme Versowood Oy:n Heinolan liimapuupalkkitehtaalle TRUKINKULJETTAJAA. Työ alkaa Eezy VMP Lahden kautta mutta asiakkaamme on valmis vakinaistamaan hyvän tekijän 6kk jälkeen. Työtä tehdään isoilla trukeilla ja siirrettävä tavara on pitkää tai muuten isoa. Eduksi katsotaan muiden työkoneiden kuten pyöräkuormaaja/traktori tuntemus.

Odotamme sinulta
Toivomme sinulta:
- kokemusta vastaavasta työstä
- joustavuutta ja motivoitunutta hyvää asennetta
- valmius vuorotyöhön
- sujuvaa suomenkielentaitoa

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Kesto
6kk/mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti.vmp@eezy.fi, 03873200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.07.2020 mennessä.