Trukinkuljettaja/Versowood Hartola
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Versowood Oy
Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla

Toimenkuva
Haemme Versowood Oy:lle TRUKINKULJETTAJAA. Työ alkaa VMP Varamiespalvelun kautta mutta asiakkaamme on valmis vakinaistamaan hyvän tekijän. Työnsuorituspaikkana Versowood Hartola

Työtä tehdään isoilla trukeilla ja siirrettävä tavara on pitkää tai muuten isoa. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa mutta sinulla tulee olla valmius myös 3-vuorotyöhön.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta:
- kokemusta vastaavasta työstä
- joustavuutta ja motivoitunutta hyvää asennetta
- valmius vuorotyöhön
- sujuvaa suomenkielentaitoa
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Huomioithan että tiedustelut tätä paikkaa koskien vain VMP Lahden toimistolta.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1306607
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niko Reinikainen (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Hartola