(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsitkö työtä hyvässä porukassa? Oletko ahkera ja tarkka työssäsi? Jatka lukemista, meillä on työtä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme TRUKINKULJETTAJAA Someroon.

Asiakkaamme on maan yksi johtavista rakennuslevytuotteiden valmistajista tarjoten rakennusteollisuudelle kattavan valikoiman ohutlevykomponentteja kauppa- ja teollisuuskiinteistöjä varten. Etsimme nyt trukinkuljettajaa, jossa tehtävänäsi on lastata vastapainotrukilla valmiita kolleja autoihin. Tuotteet ovat n. 1-12 metrin pituisia, joten odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kyseessä on määräaikainen sairasloman sijaisuus ja työtä tehdään arkipäivisin kokopäivätyönä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa saat tarvittaessa tukea muulta ammattitaitoiselta työyhteisöltä. Asiakkaamme matalan hierarkian ansiosta kommunikointi on sujuvaa ja päätösten tekeminen nopeaa. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin hr-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Määräaikaisuuden jälkeen voimme yhdessä katsoa, olisiko meillä tarjota sinulle muuta kiinnostustasi vastaavaa työtä! 

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Loistavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota yhteyttä suoraan henkilöstökonsultti Emmi Sivéniin, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. Kerrothan meille, milloin pystyt tehtävässä aloittamaan ja miten pitkään pystyt sitoutumaan. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä