(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

FM Timber Oy on yksityisessä omistuksessa oleva saha –konserni. Heidän tuotteitaan ovat laadukas kuusi- ja mäntysahatavara.

Haemme asiakkaallemme FM Timber Oy:lle TRUKINKULJETTAJAA Kiihtelysvaaraan.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta trukin kuljettamisesta. Lisäksi omaat reippaan työotteen, olet motivoitunut ja huolellinen työssäsi. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin.

Työtä tehdään aamuvuorossa (klo 6-14.30) sekä iltavuorossa (klo 14.30-23.00). Palkkauksessa sovellamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen kesto on 6 kuukautta. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Autamme työhön liittyen mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella, mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia liikunnan ja paikallisten urheiluotteluiden tiimoilta. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Milena Rahi, p. 050 477 3860 (ma-pe klo 9-16), milena.rahi@go-on.fi