(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja
Emballator Metalpak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Emballator Metalpak Oy
Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983 ja se siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986. Vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. Liikevaihto n. 11 miljoonaa euroa.

Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja sarjasuuruudesta riippumatta. Yrityksen tuotetarjontaa ja toimintatapoja kehitettäessä pakkaavan teollisuuden tuntemus ja tarpeet ovat toimineet suunnannäyttäjinä. Tämä näkyy mm. korkeana asiakastyytyväisyytenä ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sääksjärvelle, Lempäälään trukinajotaitoista varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävään kuuluu kaasutrukilla työskentely ja yleiset varaston työtehtävät. Työ on kokoaikainen, jota tehdään 3-vuorossa. Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aktiivista ja reipasta asennetta, sekä aikaisempaa kokemusta trukin käytöstä. C-kortti katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Hae tehtävää 22.12.2019 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisää myös CV sille varattuun kohtaan. Palkkaus vähintään työehtosopimuksen mukaan.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Christian Kemppainen, christian.kemppainen@vmp.fi, 040 307 5203
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.12.2019 mennessä.