(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Haluamme sinut OSA-AIKAISEKSI trukinkuljettajaksi lentorahtiiin kansainväliselle ja voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme aamu- ja iltavuoroihin.
Odotamme sinun olevan huippuhyvä trukinkuljettaja, jonka käsissä trukki kulkee "nuolennopeudella" rikkomatta kuitenkaan mitään. Lastaus sujuu kuin rasvattu ja tarkkasilmäisenä täytät kontit millimetrin tarkuudella.

Työpaikka sijaitsee Turun lentorahtiterminaalissa ja työvuorojen pituudet vaihtelevat. Aamuvuorot ma klo 01 tai 02 (n.8 h) muina aamuina klo 7:30 (n. 2-3 h) ja iltavuorot klo 18:45 tai 20:00 (n. 2-3,5 h).

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys. Trukinajon ammattilaiset ja heidän laadukas työpanoksensa ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta yrityksen toiminta pysyy tehokkaana ja asiakkaat tyytyväisenä pakettien nopean toimituksen vuoksi. Varmistaaksemme menestymisesi, tarkistamme trukinajotaitosi käytännössä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet 18 vuotta täyttänyt, LÄPÄISET TURVALLISUUSSELVITYKSEN ,olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja täsmallinen sekä pärjäät hyvin nopeatempoisessa työssä ja sinulle sopii vaihtelevat työajat. Sinulla on asenne kohdallaan etkä pelkää työntekoa ja vastuun ottamista työstasi.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka haluat osapäivätyötä, toisen työn tai vaikka opiskelun vastapainoksi tekemistä ja lisäansioita.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata henkilökohtaisesti kaikille hakijoille.

Taidot:
- Trukin kuljettaja

Pätevyydet ja kielet:
- Suomi 3/5
- Englanti 2/5