(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Oletko varastoalan ja trukin ajon ammattilainen?

Haemme nyt varastoalan ammattilaista Lahteen asiakasyritykseemme pidempiaikaiseen tarpeeseen. Työhön kuuluvat trukin ajo sekä muut tuotannon varaston tehtävät. Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 06.00-18.00 välille.

Tehtävä edellyttää alan koulutusta, tai jo työssä kerättyä ammattitaitoa. Odotamme, että sinulta löytyy trukin ajosta kokemusta haastavammistakin paikoista. Huomioithan, että tehtävä vaatii valmiutta fyysiseen työhön.

Tehtävä alkaa määräaikaisuutena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja tes:n mukaan.

Kartoitamme tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin käy jättämässä hakemus pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemuksen pääset jättämään rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse Baronalta: Mari Ylä-Uotila / puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.