(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja vakituiseen työsuhteeseen
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Olemme etsimässä asiakkallemme Tuuslaan vahvistuksia heidän osaavaan työntekijäjoukkoonsa työntömastotrukinkuljettajan tehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mukavassa ja asiantuntevassa porukassa pakkasvarastossa.

Töissä pääset tekemään lavojen hyllytystä, alaslaskuja ja keräilypaikkojen aktiivitäyttöä työntömastotrukilla noin -23 asteisessa työympäristössä. Työtehtäviin voit saada myös välillä vaihtelua keräilytehtävien parista. Aiempi kokemus työntömastotrukin käytöstä katsotaan tehtävässä merkittäväksi eduksi. Meillä on myös mahdollisuus kouluttaa työntömastotrukin osaaminen sinulle, mutta sinun tulisi hallita vähintään jonkin trukkityypin ajaminen ennestään. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin vuoroviikon aamuvuorossa (klo 6-14) ja vuoroviikoin iltavuorossa (klo 14-22). Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan palkkatasoosi omalla työpanoksellasi.

Tehtävän peruspalkkaus muodostuu Kaupan Työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta, vuorolisistä ja pakkaslisästä (20%). Työpaikalle pääsee liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä hieman heikosti, joten mahdollisuus käyttää omaa autoa on etu töihin liikkumisen kannalta.

Mikäli kiinnostuit mahtavasta mahdollisuudesta päästä osaksi huikeaa työporukkaa ja ahkeran tekemisen kulttuuria, hae tehtävää heti. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.