Trukinkuljettaja, Siparila, Teuva
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Etsimme asiakkaallemme Siparila Oy.lle TRUKKIKUSKIA määräaikaiseen työtehtävään.

Hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta eri kokoisilla trukeilla ja pyöräkuormaajilla ajosta. Tietoteknistä osaamista. Tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaitoja. Ennen kaikkea tässä työssä hyvä työmotivaatio ja asenne työtä kohtaan ratkaisee. Hyvä suomenkielen taito katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme alkuun 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työhön saat hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Palkkaus Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546028
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Teuva