(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja pakkaseen
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Oletko kiinnostunut trukkityöskentelystä hieman vilpoisemmassa ympäristössä? Etsikö itsellesi vakituista työsuhdetta ja työpaikkaa, jossa töitä voi tehdä rennossa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä?

Haemme nyt asiakkaallemme Vantaan Viinikkalaan työntömastotrukinkuljettajaa pakkaseen. Tässä työssä pääset tekemään lavojen hyllytystä, alaslaskuja ja keräilypaikkojen aktiivitäyttöä työntömastotrukilla noin -23 asteisessa työympäristössä. Työtehtäviin voit saada myös välillä vaihtelua keräilytehtävien parista.

Työssä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla on aiempaa varastokokemusta ja hallitset työntömastotrukin käytön jo entuudestaan. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tähän voidaan tarvittaessa myös järjestää koulutus.

Työsuhde on vakituinen ja aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Tehtävän peruspalkkaus muodostuu Kaupan Työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta, vuorolisistä ja pakkaslisästä (20%).

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.