(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja (osa-aikatyö)
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Etsimme Sinua AMMATTITAITOINEN TRUKINKULJETTAJA

Haluamme sinut OSA-AIKAISEKSI trukinkuljettajaksi lentorahtiiin kansainväliselle ja voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme aamu- ja iltavuoroihin.

Työpaikka sijaitsee Turun lentorahtiterminaalissa ja työvuorojen pituudet vaihtelevat. Aamuvuorot ma klo 01 päätyy klo 06 tai n. klo 10 muina aamuina klo 7:30 (n. 2-3 h) ja iltavuorot klo 18:45 tai 20:00 (n. 2-3,5 h). Voimme luvata sinulle vähintään 25 h/viikko.

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys. Trukinajon ammattilaiset ja heidän laadukas työpanoksensa ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta yrityksen toiminta pysyy tehokkaana ja asiakkaat tyytyväisenä pakettien nopean toimituksen vuoksi. Varmistaaksemme menestymisesi, tarkistamme trukinajotaitosi käytännössä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet 18 vuotta täyttänyt, LÄPÄISET TURVALLISUUSSELVITYKSEN ,olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja täsmallinen sekä pärjäät hyvin nopeatempoisessa työssä ja sinulle sopii vaihtelevat työajat. Sinulla on asenne kohdallaan etkä pelkää työntekoa ja vastuun ottamista työstasi.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka haluat osapäivätyötä, toisen työn tai vaikka opiskelun vastapainoksi tekemistä ja lisäansioita.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata henkilökohtaisesti kaikille hakijoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Veistonen puh. 040 160 3149 ma-pe 11-15 tai niko.veistonen@citywork.fi