(Poistunut julkaisusta)

TRUKINKULJETTAJA (Osa-aikainen)
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2017

Oletko valmis muuttamaan henkilöstöpalvelualaa kanssamme?

TRUKINKULJETTAJA (Osa-aikainen)

AMMATTITAITOINEN TRUKINKULJETTAJA

Haluamme sinut OSA-AIKAISEKSI trukinkuljettajaksi kansainväliselle ja voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme aamu- ja iltavuoroihin

Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta trukinajosta. Käsissäsi trukki kulkee salaman nopeudella ja tavarat järjestyvät ehjänä paikalleen .Lastaus sujuu kuin rasvattu ja täytät kontit uskomattomalla tarkkuudella. Varmistaaksemme menestymisesi, tarkistamme trukinajotaitosi käytännössä.

Työpaikka sijaitsee Turun lentorahtiterminaalissa ja työvuorojen pituudet vaihtelevat. Aamuvuorot ma klo 01 tai 02 (n.8 h) muina aamuina klo 7:30 (n. 2-3 h) ja iltavuorot klo 18:45 tai 20:00 (n. 2-3,5 h).

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys. Trukinajon ammattilaiset ja heidän laadukas työpanoksensa ovat ensisijaisen tärkeitä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet 18 vuotta täyttänyt, sinulla on nuhteeton tausta, tehtävää varten tehdään suppea turvallisuusselvitys, olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja täsmallinen sekä pärjäät hyvin nopeatempoisessa työssä ja sinulle sopii vaihtelevat työajat.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka haluat osapäivätyötä, toisen työn tai vaikka opiskelun vastapainoksi tekemistä ja lisäansioita.

Haluatko liittyä meihin? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajalla, mutta viimeistään 31.12.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raija Raumonen, p. 0400 831 802 / Citywork Turku Oy.