(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja kesäksi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Kiinnostaako logistiikka-ala ja sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta trukkitehtävistä? Kaipaatko vielä kesätyötä? Etsimmekö juuri sinua?!

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Asiakkainamme ovat mm. auto- ja konepajateollisuus, kaupanala ja julkishallinto. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. Tilikautemme liikevaihto on 46 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 650 henkilöä 15 toimipisteessä Suomessa, Venäjällä ja Puolassa. Tutustu toimintaamme www.hub.fi.

Etsimme asiakkaamme toimeksiannosta Tampereelle Kaukajärvellä sijaitsevaan yksikköön

trukinkuljettajaa/lähettämötyöntekijää

kesätyöhön. Työt alkavat toukokuun loppupuolella ja kestävät elokuun puoleen väliin saakka. Työaika sijoittuu klo 6-18 välille 2-vuorotyönä. Työnkuva koostuu varaston monipuolisista tehtävistä kuten tuotteiden varastoinnista, rekka-autojen lastauksesta ja purkamisesta sekä muista varaston töistä.

Tehtävään tulee olla aikaisempi kokemus trukkityöskentelystä ja erityisesti hankalien kappaleiden käsittelystä. Pisimmät trukilla käsiteltävät kappaleet ovat 12 metriä leveitä. Työssä tarvitaan myös työturvallisuuskortti. Työkokemus lähettämötyöstä tai asiakaspalvelutehtävistä on plussaa. SAP-järjestelmän käyttötaito lasketaan eduksi.

Tässä kesätyössä tarvitaan reipasta ja ahkeraa työotetta sekä hieman myös hurttia huumoria.

Jos tämä on sinun kesätyösi, lähetä pian hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja Baronalta antaa Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792.

Edellytykset työnsaannille: Trukinajotaito, Työturvallisuukortti, Kesätyö
Eduksi luettavat asiat: SAP, Trukkikortti