(Poistunut julkaisusta)

Trukinkuljettaja Fortacolle
Fortaco Oy Sastamala

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme Fortacon Sastamalan tehtaalle ammattitaitoista logistiikkatyöntekijää materiaalihallintaan.

Fortaco on Euroopan suurin konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Sen asiakkaita ovat muun muassa maansiirto-, kaivos- ja kuljetusalan laitteita valmistavat yritykset globaalisti. Fortacon Sastamalan tehdas sijaitsee perinteikkäällä Vammaksen teollisuusalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtaalla tehdään monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden kokoonpanoa. Tällä hetkellä tehtaalla työskentelee yli 120 asentajaa, ja kasvu on vahvaa.

Vammaksen teollisuusalueella sijaitsevalla tehtaalla on nyt tarve ammattitaitoiselle logistiikkatyöntekijälle materiaalihallintaan.

Tehtävään annetaan kattava perehdytyd, mutta odotamme rekrytoitavalta henkilöltä aiempaa kokemusta varastotyöskentelystä ja materiaalihallinnasta sekä hyvää trukinajotaitoa. Työnkuvaan kuuluu osien ja tarvikkeiden nouto varastostaj ja niiden kuljettaminen kokoonpanopisteille. Tehtäviin kuuluu lisäksi varastonhallinta eli saldojen tarkastaminen, materiaalin hyllytys ja varastosta raportointi.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Työajoissa on mahdollista käyttää myös liukumia, jolloin kauempaa töistä käyvien on helppo sovittaa työmatkat päivään. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme Sinulle erittäin kannustavan työympäristön, modernit työvälineet sekä aidosti motivoivan palkkauksen. Fortacolla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Tehdasalueella on laadukas työpaikkaruokala, ja henkilöstölle on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa yhdessä.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö Fortacon porukkaa, hae paikkaa mahdollisimman pian Baronan Careers-järjestelmässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Jaakko Salmela, jaakko.salmela@barona.fi tai puhelimitse 045 636 0611