(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme osaavia ja tiimihenkisiä varastotyöntekijöitä Vantaalle! Asiakkaamme on erikoistunut sähkötyökalujen valmistukseen.

Pääasiallisena työnkuvana on varastokeräilyä ja trukkityöskentelyä! Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta varastoalalta sekä kokemusta erityisesti työntömastotrukin ajamisesta. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus. Jos olet vielä oma-aloitteinen, kovan työasenteen omaava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme aiempaa kokemusta varastotyöstä sekä trukilla ajosta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii suomen kielen hyvää osaamista ja täysi-ikäisyyttä.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen työn alkuun 31.8.2019 saakka ja mahd. jatkon tämän jälkeen. Kyseessä on kokoaikatyö 37,5h/vk. työajat ma-pe klo. 7-17 välillä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Työn aloitus on mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan 2200€/kk.

Täytä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä Vantaalle! Liitä hakemukseen erillinen ansioluettelo/ CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Arviolta 31.8.2019 ja mahd. jatko
Lisätietoja
Juha Mattila, juha.mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.06.2019 mennessä.