(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä Turun Urusvuoressa sijaitsevaan toimipisteeseen. Tehtävä on määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus jatkoon.
 
Odotamme sinulta hyvää trukinajotaitoa (vastapaino, työntömasto, lavansiirtovaunu) sekä aiempaa kokemusta varastotyöstä. Reipas asenne ja hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä työssäsi toimit kiinteässä yhteistyössä varaston muun tiimin kanssa. Toivomme, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja olet valmis oppimaan uutta. Työturvallisuuskortti ja trukkikortti lasketaan eduksi, mutta ne voidaan myös kouluttaa tarpeen mukaan.
 
Tehtäviisi kuuluu tavaran vastaanottoa, hyllytystä, varaston järjestelyä sekä muita varastotöitä tarpeen mukaan.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mukavaan päivätyöhön ammattitaitoisessa ja sitoutuneessa tiimissä. Työtunnit voivat vaihdella viikottain työn määrästä riippuen, ja ainakin aluksi työtä on tarjolla keskimäärin n. 20 h/vko. 
 
Hae tehtävää 28.10.18 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku