Trukinajotaitoisia terminaalityöntekijöitä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Perheyritys Oyj Ahola Transport Abp on logistiikkakonserni, joka on toimittanut kuljetuspalveluja jo kuudenkymmenen vuoden ajan. Pääasiassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja CEE-maissa (Puola, Tšekki ja Slovakia) toimivan yhtiön vuosiliikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.Toiminta on alusta lähtien suunnattu asiakkaiden todelliset kuljetus- ja logistiikkatarpeet huomioivaan palvelutuotantoon. Ensisijainen kilpailuetumme muodostuu Online-konseptimme avulla toteutettavista asiakaskeskeisistä logistiikkaratkaisuista. Tarjoamme myös projekti- ja erikoiskuljetuksia, mikä osaltaan vahvistaa asemaamme. Oyj Ahola Transport Abp työllistää yli 700 henkilöä.


Haemme nyt osa-aikaisia trukinajotaitoisia terminaalityöntekijöitä. Töitä tehdään n. 20-30 h/vko aamu- sekä iltavuoroissa pääasiassa arkisin. Työssä lastaat ja purat lasteja terminaaliymäristössä muiden ammattilaistemme kanssa. Töitä tehdään Naantalin terminaalissa, joten oma auto on lähes välttämätön työmatkojen kulkemiseen.

Kääntyykö sinulla trukki ketterästi ja osaat lastata autoja tarkasti ja varmasti?
Onko sinun elämäntilanteeseesi osa-aikatyö se oikea ratkaisu?
Oletko työotteeltasi itsenäinen ja aikaansaava?
Noudatatko työaikoja ja osaat ilmoittaa ajoissa, jos et pääsekään työvuoroon, jotta saamme tuuraajan vielä paikalle?

Jos vastasit näihin kysymyksiin KYLLÄ - saatat olla hakemamme lisä tiimiin!


Tule mukaan kantamaan kortesi kekoon luodaksesi tehokkaita, luotettavia ja ympäristöystävällisiä kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja ja täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään. Muista liittää profiiliisi myös CV ja sitten voitkin jäädä odottamaan kutsua haastatteluun!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392617
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Naantali, Turku