(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoisia kesätyöntekijöitä varastoon.
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Toimenkuva
Haemme Naantalissa sijaitsevalle asiakkaallemme kesäksi kolmea varastotyöntekjiää joilla on jo aikaisempaa trukinajotaitoa. Työ sisältää trukilla ajoa, keräilyä, tilausten käsittelyä, varaston järjestelyä ja ylläpitoa. Kaikkea kivaa ja monipuolista siis! Työt alkavat vaihtelevasti, riippuen vähän mihin työpisteelle olet menossa. Joka tapauksessa joko touko- tai kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamu- ja iltavuorossa. (kellonajat 7-15 ja 11-19)
Odotamme sinulta
Kaikissa kolmessa työpisteessä vaaditaan tosiaan aikaisempaa trukinkäsittelytaitoa, sillä sinut pistetään trukin puikkoihin heti kättelyssä. Trukkikortti ei ole pakollinen mutta se on sinulle eduksi.
Kahdessa työpisteessä nostellaan myös painavia säkkejä (25kg) joten sinulle on suuri etu jos on vähän ruista ranteessa, etkä varsinaisesti ole pulkannaru.
Olet myöskin se kuuluisa hyvä tyyppi, eli toisinsanoen otat työsi tosissaan mutta et vakavasti sillä huumorinkukan kukkiminen on suotavaa, osaat kellon ja sitä myöten ajoissa paikalla kun työt alkavat.
Työpaikalle ei pääse bussilla lähimaillekkaan joten OMA AUTO ON pakollinen. Saa se olla äidinkin, kunhan olet kysynyt luvan.
Sujuva suomenkielen taito on ehdoton vaatimus, sillä työohjeet ja työturvallisuus on suomeksi.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä timanttisesti mahdollisuudesta viettää kesää, niin rustaa hakemus heti sillä alamme käymään ehdokkaita läpi jo hakuajan kuluessa . Asiakas haluaa myöskin nähdä hakijoiden CV:t joten muistathan rustata sen mukaan.
Kesto
3kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.