(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

TRUKINAJOTAITOISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviin kuuluu monipuolisia varastotöitä mm. trukin ajo tehdasalueella, tavaran vastaanotto, keräily ja hyllytys. Toivomme hakijalta kokemusta varastotöistä, oma-aloitteista asennetta ja tiimityötaitoja. Työ on ajoittain myös raskasta, joten hyvä fyysinen kunto vaaditaan. Voimassa oleva trukkikortti ja kokemus työntömastotrukin käytöstä katsotaan eduksi.

Kyseessä on päivävuorotyö ja aloitus sopimuksen mukaan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 044 728 3771 / Leena Raittinen.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.