(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Vantaalle


Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista trukinajotaitoista varastotyöntekijää Vantaalle. Asiakkaamme toimittaa sähkö- ja polttomoottorityökaluja sekä niiden lisätarvikkeita ja tarjoaa kattavaa palvelua asiakkailleen ennen kaikkea rakentamiseen, teollisuuteen sekä kuluttajasektorille.

Työnkuvaus
Työpäiväsi pitävät sisällään tuotteiden keräilyä, pakkaamista sekä tavaran purkamista. Suurimman osan työtehtävistäsi hoidat työntömastorukilla. Työajat ovat arkisin klo 7:00 – 15:00 ja työt suoritetaan asiakkaamme tiloissa Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. 

Mitä toivomme sinulta?
Menestyäksesi tehtävässä sinun tulisi jo hallita työntömastotrukin salat ja varastotyön perusperiaatteet. Lisäksi toivomme sinun olevan tarkka, oma-aloitteinen sekä joustava työntekijä, joka ei pelkää fyysistä tai nopeatempoistakaan työtä. Myös motivoituneisuutesi varastotyötä ja trukinajoa kohtaan on tehtävässä tärkeää. 

Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen kielitaitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätiedot ja hakeminen
Työsopimus tehdään alkuun vuoden määräajalle ja jatko määräajan jälkeen on mahdollinen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli siis koet olevasi etsimämme varastotyöntekijä, haethan tehtävää pikaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi. Vastaanotamme kaikki hakemukset järjestelmän kautta. 

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-Specialistiin Hanna Rättöön sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi tai puhelimitse 0408452251.