(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja osaavaa varastotyöntekijää monipuoliseen työhön Vantaalle!

Tehtävässä toimit asiakkaamme logistiikka- ja tuotantokeskuksessa Vantaalla, Kivistön aseman läheisyydessä. Työnkuvana on muun muassa vastaanottoa, hyllytystä ja keräilyä trukeilla, pääsääntöisesti työntömastotrukilla. Työhön kuuluu myös tuotannon tehtäviä. Tuotetarjonta on laaja ja työssä korostuu numerotarkkuus ja huolellisuus, sillä nimikkeet vaihtelevat paljon. Työssä pärjääminen edellyttää vähintään perustason it-osaamista (SAP WM-osaaminen etuna) sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etsimme henkilöä, jolla on motivaatio kohdillaan ja aiempaa kokemusta varastolta. Jos olet lisäksi oma-aloitteinen, turvallisuusasiat huolella huomioiva tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöä, joilla on aikaisempaa kokemusta varastoalalta sekä trukkikokemusta. Työssä pääsääntöisesti käytetään työntömastotrukkia ja pinontavaunua, ja varsinkin työntömastotrukin tulisi entuudestaan olla tuttu työkalu. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja venäjän osaaminen katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen syksylle 2019, jonka jälkeen katsotaan suunniteltu jatko. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työ on kokoaikatyötä, ma-pe 7-15.30. Työntekijöillä tulee kuitenkin olla valmius aloittaa työpäivä tarvittaessa jo kello 6. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6-8 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.02.2019 mennessä.