(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja osaavaa varastotyöntekijää Vantaalle!

Tehtävässä toimit asiakkaamme tiloissa Vantaalla, Helsinki-Vantaa lentokentän läheisyydessä. Työnkuvana on monipuolisesti eri varaston tehtävät, varsinkin keräilyä, vastaanottoa ja hyllytystä. Tuotetarjonta on laaja ja työssä korostuu numerotarkkuus ja huolellisuus. Työssä käytetään työntömastotrukkia ja toivomme hakijoilta tästä aiempaa ajokokemusta. Etsimme henkilöä, jolla on motivaatio kohdillaan ja aiempaa kokemusta varastolta. Jos olet lisäksi oma-aloitteinen tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöä, joilla on aikaisempaa kokemusta varastoalalta sekä kokemusta trukilla ajosta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen vuoden 2018 loppuun asti, jonka jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työ alkaa viimeistään toukokuussa. Työ on kokoaikainen kaksivuorotyö, aamuvuoro 6.30 alkaen ja joka kolmas viikko iltaa kello 20 asti. Palkkaus sopimuksen mukaan (Kaupan alan TES).

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 tai paavo.saari@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
7-8 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.