(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Tuusulaan (vakinaistuva)
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Valio Oy
Toimenkuva
TARJOAMME sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituisesti asiakkaamme Tuusulan viileäterminaaliin. Käsiteltävät tuotteet ovat tiiviisti pakattuja elintarvikkeita. Työtä tehdään n. +3asteen lämpötilassa. Asiakkaamme tarjoaa kaikki tehtävässä vaaditut varusteet ja perehdytyksen. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti työntömastotrukilla tehtävät työt sekä tarvittaessa muut varaston rutiinit kuten keräily, vastaanotto ja lähettäminen.
Odotamme sinulta
SINULLA tulisi olla alan aikaisempaa työkokemusta ja työntömastotrukin ajotaito. Edellytämme tässä tehtävässä lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
TYÖPISTE SIJAITSEE Tuusulassa Jusslan teollisuusalueella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, työaikojen sijoittuessa klo. 6-22 välille 40h/vko. Tehtävä on vakinaistuva ja alkuun 6kk. määräaikainen VMP:n kautta. Haettu tehtävä täytetään mahd. pian ja haastatteluja tehdään hakuajan puitteissa. Palkkaus AKT:n Terminaali TES varaston kokemusvuosien mukaan alk. 13,41€/h + olosuhde- ja vuorolisät.

TÄYTÄ työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Tuusulaan (vakinaistuva) –työpaikkaa. Liitäthän hakemukseen myös erillisen ansioluettelosi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa HR-assistentti Olli Nyman. Lisätiedustelut sähköpostilla osoitteeseen olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
6kk ja mahdollisuus vakinaistumiseen
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 050 443 2915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.09.2019 mennessä.