(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Turkuun
Turun Vapaavarasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Hallitsetko työntömastotrukin käytön ja etsikö varastoalan työtä Turun seudulta? Etsimme trukinajotaitoista varastotyöntekijää Turun Vapaavarastolle.

Turun Vapaavarasto tarjoaa monipuoliset varastointipalvelut kaikille turvallista varastointia tarvitseville tuotteille. Yrityksellä on mm. jäähdytettyä ja lämpötilasäädeltyä tilaa sekä laajat kenttäalueet esimerkiksi ajoneuvojen ja raskaan teollisuuden tuotteiden varastointiin. Vapaavarastossa on mahdollisuus myös verottomaan ja tullivapaaseen varastointiin.

Varastotyöntekijän työnkuvaan kuuluu erilaisten varastoitavien tuotteiden käsittelyä, lajittelua, purkamista ja lastaamista. Työpäivän aikana käytetään paljon työntömastotrukkia, joten kokemus trukilla ajosta ja huolellinen työskentelyote ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiseksi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan työkokemusta varastoalan tehtävistä. Varastotyö on fyysistä, joten hyvä kunto on olennaisessa roolissa.

Työ suoritetaan päivävuorossa, ja työvuoron pituus on kahdeksan tuntia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin syksyyn asti, ja on mahdollista, että työsuhde jatkuu pitempäänkin. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee satama-alueen liepeillä Turussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveestasi viimeistään 7.6.2020. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.