(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Schenkerille
Schenker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Kaipaatko itsellesi monipuolista työnkuvaa johon kuuluu myös työntömastotrukilla työskentely?

Nurmijärven Ilvesvuoreen on nyt haussa ahkera ja reipas henkilö varastotyöntekijäksi kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta varastolla työskentelystä, tai ainakin vähintään kokemusta työntömastotrukin käytöstä. Työtä tehdään arkisin lähtökohtaisesti päivävuorossa klo 6-18 välillä, mutta sinulla tulisi olla mahdollisuus työskennellä sesonkiaikoina myös iltavuoroissakin klo 23 saakka. Varastotyöntekijän työ Schenkerillä pitää sisällään tavaroiden vastaanottoa, näiden keräilyä sekä hyllytystä työntömastotrukkia käyttäen.

Kenelle tällainen tehtävä sitten sopii? Sinulle, joka omaat kokemusta työntömastotrukin käytöstä, sekä erinomaisen asenteen työtä kohtaan! Toivomme sinulta halua hoitaa asiat omatoimisesti ja tunnollisesti. Työssä pärjäämisen kannalta myös tarkkuus on tässä tehtävässä aidosti tärkeää.

Miksi hakea tähän tehtävään? Tässäpä muutama asia jonka takia juuri sinun kannattaa hakea!

• Työpaikalla sinun ympärillä ovat huippu kollegat jotka auttavat sinua arjen tekemisessä.

• Työstä maksetaan AKT Terminaalitoiminnan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

• Tarjolla monipuolisia varaston eri työtehtäviä.

• Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävään välittömästi ja paikka voi hyvinkin olla sinun!