(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Schenkerille
Schenker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Kaipaatko itsellesi monipuolista työnkuvaa päivävuorossa, johon kuuluu myös työntömastotrukilla työskentely?

Nurmijärven Ilvesvuoreen on nyt haussa ahkeria ja reippaita varastotyöntekijöitä kokoaikaiseen- ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta varastolla työskentelystä, tai ainakin vähintään kokemusta työntömastotrukin käytöstä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 6-18 välillä, joten illat sinulla on vapaana omille harrastuksillesi! Varastotyöntekijän työ Schenkerillä pitää sisällään tavaroiden vastaanottoa, näiden keräilyä sekä hyllytystä työntömastotrukkia käyttäen.

Kenelle tällainen tehtävä sitten sopii? Sinulle, joka omaat kokemusta varastotyöstä- tai työntömastotrukilla ajamisesta, sekä erinomaisen asenteen työtä kohtaan! Toivomme sinulta halua hoitaa asiat omatoimisesti ja tunnollisesti. Työssä pärjäämisen kannalta myös tarkkuus on tässä tehtävässä aidosti tärkeää.

Miksi hakea tähän tehtävään? Tässäpä muutama asia jonka takia juuri sinun kannattaa hakea!

• Työpaikalla sinun ympärillä ovat huippu kollegat jotka auttavat sinua arjen tekemisessä.

• Työstä maksetaan AKT Terminaalitoiminnan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

• Työtä tehdään arkisin päiväpainoitteisessa työssä klo 6-18 välillä.

• Tarjolla monipuolisia varaston eri työtehtäviä.

• Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja paikkoja tähän tehtävään on useampi. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttäessä, joten mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävään välittömästi ja yksi paikoista voi hyvinkin olla sinun!