(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen varasto/tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme nyt asiakkaallemme varastotyötyöntekijää, joka valmis myös osallistumaan tuotannon töihin. Työssä purat trukilla lastit autoista, kuljetat raaka-aineita linjastolle sekä huolehdit tuotanto ja varastotilojen siisteydestä. Varastotöiden lisäksi osallistut tuotannon linjastotöihin ja pakkaukseen. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä ja töitä tehdään arkipäivisin 40 h/vko, mutta sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä myös vuorotöitä. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tässä on mahdollisuus vakinaistumiseen suoraan asiakkaamme listoille.

Tässä työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, jonka lisäksi osaat käsitellä trukkia ammattimaisin ottein. Sinulla on  aikaansaavaa työote ja omaat hyvän fyysisen kunnon sekä olet valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden vakinaistua varasto- ja tuotantoalan tehtäviin tunnettujen ja laadukkaiden brändien pariin. Mikäi tämä tehtävä kiinnostaa Sinua, täytä hakemus oheisesta linkistä jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-3075014.